Vær med i ét af Danmarks største CRM-systemer, der holder styr på abonnenter, medlemmer, kunder, leads og e-mail-modtagere for over 200 kunder.

Mindre virksomheder får adgang til et avanceret og sikkert system uden store investeringer. Store virksomheder får et fleksibelt system, der hurtigt kan løse specielle opgaver fuldt integreret med deres egne CRM-systemer eller websites.

MailMaks system og produkter udvikles til stadighed ud fra mange kunders krav, idéer og ikke mindst i synergi med billigst mulige distribution, tryk og løsninger til kundedialog i alle kanaler.

Fleksibel skalerbar løsning

Du bestemmer selv, hvor meget vi skal håndtere for din virksomhed.

Vi tilpasser konceptet til netop dine behov. Vi har kunder, hvor vi har den totale opgave med hele deres kunderegister, CRM og call center. De modtager løbende sikkerhedskopi af basen, hvis de ønsker det.

Vi har kunder, der selv har call center eller store centrale CRM-systemer, der udnytter vores system som forsendelsessystem, marketing- og kampagnesystem eller til at opkræve løbende betalinger.

Skræddersyet til synergi

Synergi

MailMaks system er udviklet specielt til at styre forsendelser og indleveringer til post- og distributionsselskaber billigst og mest effektivt. Til at kunne styre opkrævninger og betalinger af abonnementer billigst og mest effektivt.

Mange andre CRM-systemer udspringer fra et økonomisystem eller andre tunge systemer, hvor det kræver meget tid af en IT afdeling for at tilpasse systemet til de mange specifikke opgaver.

Her kan MailMaks system anvendes til, at man hurtigt og fleksibelt får løst opgaverne, som f.eks. salg og marketing sidder med, så man kan høste de besparelser, der er at hente i f.eks. porto og korrekt indlevering.