Du kan benytte MailMaks store kundeservice call center sammen med abonnementssystemet. Call centret består af op til 10 personer. Kunder kan med din virksomheds telefonnummer ringe eller blive omstillet direkte til call centret i Pandrup.

Kundemedarbejderen kan med det samme se, hvem der ringer, og opkaldet besvares med dit firmanavn eller produktnavn.

En abonnent, der ringer til call centeret, fordi bladet ikke er kommet, skal behandles med respekt. Derfor skal telefonen besvares inden for 15 sekunder, og relevant information om abonnenten skal være fremme på skærmen inden for 10 sekunder.

Alle kundeservicemedarbejdere er uddannet i din virksomheds produkter, ydelser og aktiviteter. De er erfarende i kundesamtaler og kender den typiske dialog med de fleste målgrupper som ældre mennesker, forretningsrelationer m.v. De kan varetage op- og mersalg i dialogen f.eks. tilmelding til PBS.

Kundeservice er et vigtigt kontaktpunkt, hvor man lærer meget om sine kunder, produkter og forretningens temperatur. Fejl og mangler fanges, og man lærer, hvad kunderne sætter pris på. Derfor tilbyder MailMak kundeservice løbende rapportering og sparring med alle tilknyttede virksomheder om, hvad emnerne i henvendelserne er lige nu. Det fungerer ofte bedre end dialogen og opfølgningen med en intern kundeservice, fordi det er sat i system.

Call centret håndterer alle henvendelser. Telefoniske, e-mails, breve og endda Facebook, hvis I har kundedialog der.

Kundeservice afregnes hos MailMak med en fast, lav pris pr. måned i modsætning til de fleste andre steder, hvor der afregnes pr. opkald. Det giver en helt sikkert lavere, og ikke mindst kendt omkostning for dig. Ring og hør mere om din virksomhed og MailMaks kundeservice.