Vores kunder sparer op til 30 % på porto og meget tid på administration af pakning, post og abonnementshåndtering. Faktisk er det typisk besparelser på over 100.000 kr. allerede det første år.

Konsolidering og storkundeaftaler

MailMak PortoService har én af Danmarks største portoaftaler med postselskaberne om magasiner og tidskrifter. Du får med os adgang til nogle af Danmarks største storkunde-aftaler på pakker og andre forsendelser både til indland og udland – dvs. du får rabatter som de allerstørste virksomheder – ligegyldig hvor stor du er.

Mange leverandører

MailMak anvender så mange distributører, som muligt. Konkurrence giver lavere priser. Vi bruger GLS, Bladkompagniet, m.fl., hvor det er bedst og billigst for dig. Administrationen af flere leverandører kan være kompleks. MailMak gør det hele for dig. Vi gør det faktisk allerede for over 200 kunder. Vi sørger også for, at du betaler korrekte priser og ikke bliver pålagt forkerte gebyrer fra postselskaberne.

Adresse- og forsendelsesregister

Undgå dyre fejl- og returforsendelser med vores forsendelsesregister. Korrekte adresser og kundedata er grundstenen i effektiv CRM, der kan skabe store besparelser i porto og produktion. Ofte kan der spares op til 30 % på at få helt styr på dine adresser. Brug MailMak adressecheck til dine kundedata, før du anvender dem til udsendelse af breve, direct mails, magasiner eller andet, eller lad MailMak holde styr på dine kundedata, når vi opretter en ny kunde – løbende med muligheder for yderligere berigelse af data og avanceret segmentering. Alle dine kundedata er altid opdaterede. Læs mere om vores adresseregister.

Skift mellem postprodukterne

MailMak kender alle leverandørenes postprodukter, og hvornår det bedst kan betale sig at anvende dem. Alle ved, at B-post er billigere end A-post, men hvorfor ikke anvende C-post eller endda magasinpost eller listeomdelinger, hvis det kan lade sig gøre. Der er ofte besparelser i 100.000 kr. klassen årligt.