Ram dine kunder i alle kanaler. Email, magasiner, breve, mobil med effektiv CRM og optimalt indhold. Vi hjælper med at etablere og udnytte alle relevante kanaler – fysiske og digitale. Vi ser på alle dine kontaktpunkter med kunden. Er kommunikationen konsistent og optimeret?

Medie- og dialogmarketing

Vi hjælper med indhold og anledninger til dialog, der giver mere respons og salg.
Alle virksomheder har i dag egne kanaler til at få fat i kunderne og mulighed for ikke bare få et budskab ud, men få en dialog med kunderne. Det giver mere salg og loyalitet. Det kan være et website, nyhedsbreve, kundemagasin, kundeservice, facebookside m.v.
Det betyder også at der ikke længere bare er tale om annoncer, men men “egne medier” hvor indholdet løbende skal skifte og mulighederne for at fortælle virksomhedens og produkternes historie skal udnyttes. Det kalder vi for medie- og dialogmarketing.

E-mail og mobil marketing

Vi hjælper med at etablere medierne og kanalerne. f.eks. e-mail-marketing system og mobile sites og apps eller anvende SMS i markedsføringen.

Strategi, produktudvikling og analyse

Synergi

Vi hjælper med strategi og produktudvikling. Vi tester og analyserer. Hvem er dine kunder? Hvad vil de have? Hvad syntes de om dine produkter og kampagner?
Hvordan konverterer kundekontakten til salg eller andre ønskede handlinger?
Hvad er respons, CPO, CPL og andre KPI eller nøgletal og ikke mindst hvad er ROI – fortjenesten på dine kampagner og aktiviteter?