Flere og flere markedsføringsplatforme tilbyder digital dialog med e-mail eller via mobilen og integrerer med traditionelle dialogkanaler som salgsmøder, telesalg og direct mail. Det er ikke længere en opgave for IT, teknik og CRM, men for alle marketingfolk. Det er nu muligt at komme i gang på en hurtig, fleksibel og omkostningseffektiv måde. Det hjælper Mailmak med.

E-mail marketing

Mailmak arbejder sammen med flere forskellige leverandører, som individuelt bliver sammensat til hver kunde. Vi har overblikket, så du ikke skyder gråspurve med kanoner (med tilhørende budget) eller omvendt anvender systemer, der ikke giver maksimalt udnyttelse af jeres potentiale.

Vi anvender både simple nyhedsbrev-systemer eller verdens førende dialog og kampagnehåndterings systemer (multichannel marketing campaign systems), der gør det muligt for din virksomhed hurtigt, fleksibelt og omkostningseffektivt at komme i gang med fremtidens dialogmarkedsføring – i dag.
På web, nyhedsbreve, mobil og traditionelle kanaler.

Vi skaber løsninger der gør dig agil dvs. hurtig (og grundig), fleksibel og responsiv til kunder, marked og nye muligheder. Vi kan hurtigt ændre teknisk setup eller kompetencerne i vores team der supporterer jer.

Mobil marketing

Vi hjælper med at udnytte mobilen i din markedsføring.

Det kan være udsendelse af SMS eller modtagelse af SMS bestillinger. Det kan være QR-koder, der sætter strøm til dine breve eller annoncer og giver kunden mulighed for at tilmelde sig nyhedsbrev eller se kampagneindholdet på sin telefon eller ipad. Det kan være apps, hvor du løbende kan være i kontakt med kunden, ved at skubbe beskeder ud.

Mulighederne er mange. Vi har teknikken i vores abonnementssystem, der holder styr på dine kundeoplysninger, leverandørene af mange forskellige mobile løsninger og ikke mindst overblikket, så du får en gennemtænkt løsning på alle platforme.