MailMaks abonnementssystem er ét af Danmarks førende abonnements- og medlemssystemer med over 530.000 aktive abonnenter fra mange forskellige medier og foreninger. Systemet er skalerbart, fleksibelt og skræddersyet til synergi.

Benyt hele systemet med betalingssystem, call center, rapportering og webservices eller anvend systemet sammen med egne interne funktioner f.eks. egen kundeservice eller integreret med jeres øvrige CRM-systemer.

Med MailMaks abonnementssystem får du:

Avanceret database

  • Alle kundeinformationer som navn, adresse, telefonnummer, CVR-nummer, mailadresse(r). Mulighed for ubegrænset antal informationer om kunden til segmentering, såsom køn, alder, antal børn, interesser m.v.
  • Mulighed for at tilføje kommentarer til en abonnent. Mulighed for følge kundehistorik f.eks. fra kampagne til normalabonnement til opgradering til helår.

Adressecheck

  • Løbende check og opdatering af adresser, CVR-numre, telefonnumre eller ejendomsoplysninger i offentlige registre og distributørers systemer f.eks. Post Danmark og Bladkompagniet, der sikrer kontinuerlig effektiv distribution og besparelser på op til 30 % af portoen.

Online adgang for virksomheden

  • Konstant online adgang med mulighed for at slå kunder op og rette kundeinformationer. Se lister med nye kunder, frafaldende kunder eller på andre segmenter. Mulighed for at se og bestille standard rapporter til marketing og økonomi. Mulighed for at bestille labels eller specialprintede udsendelser til segmenter.

Online adgang for kunden

  • Mulighed for at kunder, abonnenter og medlemmer selv kan se saldo, blade til gode og udvalgte oplysninger, samt give meddelelse om flytning og andet.

Mobil

  • Mulighed for mobil tilmelding af nye kunder med SMS eller formularer på mobilen. Mulighed for anvendelse af QR-koder. Mulighed for udsendelse af SMS’er til segmenter.

Opkrævnings- og betalingssystem

  • MailMaks abonnementssystem opkræver automatisk kunderne efter forretningsregler bestemt af dig. Betaling af perioder, såsom månedsabonnent, kvartalts- eller årsmedlemsskaber, løbende donationer eller en engangsbetaling. Du kan have mange forskellige produkter og prisgrupper.
  • Systemet styrer fakturaudskrivning til brev, adressebærer i en foliering sammen med magasiner eller mere kreative løsninger med medlemskort eller integrerede brochurer. Systemet styrer elektronisk fakturering i netbank eller kunder, der er tilmeldt betalingsservice samt evt. online betaling på en hjemmeside eller et link i en e-mail.
  • Betalinger, og ikke mindst manglende betalinger, registreres automatisk og rykkerprocedurer kan iværksættes efter forretningsregler bestemt af dig. Rykkere, antal og udformning bestemmer du. De kan sendes sammen med næste magasin, i brev eller på en liste til telemarketing. Der kan pålægges et rykkergebyr automatisk.

Med MailMaks abonnementssystem kan du også benytte dig af vores store call center og mange webløsninger omkring systemet.