MailMak tilbyder print, tryk og pakning af mange opgaver – fra nogle af de største opgaver i Danmark med MailMaks netværk af trykkerier og avancerede pakkesteder, til mindre opgaver produceret inhouse.

En helhedsløsning

Hos MailMak køber du synergi. Det gælder også for tryk og pakkeopgaver. Vi sørger for at koordinere hele forløbet fra adresserne registreres til printning, pakning og porto. Hvad nytter det, hvis tryksagen ikke kan maskinpakkes, sorteres rigtigt eller har forkert format til billigst mulige porto. Det kalder vi MailMak produktionsstyring. Du får de bedste priser, mulighed for store portobesparelser og måske vigtigst – tid til dét, du gør bedst.

Kreative løsninger

I forbindelse med tryk af adresser, fra MailMaks abonnementssystem tilbydes specialtryksager, som medlemskort på papir eller på rigtigt kreditkort-materiale, self-mailere med integreret kuvert, svarkort og bilag.

Inhouse

MailMak har inhouse laserprinter med kapacitet på 100.000 om dagen. MailMak håndterer adresser og printer for kunder som f.eks. SOS Børnebyerne med 30 – 50 forskellige varianter. Vi printer adressebærere til mange magasiner. Ikke alene navn og adresse printes, men også tekstvarianter til forskellige segmenter, styret af MailMaks abonnementssystem – f.eks. velkomstbrev til nye kunder, særlige tilbud til årsmedlemmer eller de mere kedelige tilfælde – en god rykker-tekst.